Haar inspiratie haalt zij vooral uit de natuur/ dieren maar ook komt dit voort uit haar vele culturele uitstapjes en mooie reizen , die zij al heeft mogen maken en graag nog wil gaan ontdekken. Om dit vervolgens vast te gaan leggen op haar immens grote doeken met véél kleur, die zij op een geheel expressionistische stijl probeert vast te leggen, waarbij “beweging” altijd de hoofdrol speelt.

Meegaan in de “Flow”
Haar kleuren spatten van de veelal grote doeken af in passievolle toetsen , die neigen naar abstractie.
De penseelstreken strijken over een krachtige achtergrond in kleuren die voortbewegen in stevige toetsen, dat sterk neigt naar een soort huwelijk tussen beweging en dynamische uitingen, die haar gevoel op dat moment heel goed weergeven. De kleuren geven een gemoedstoestand van vuur, liefde en passie weer……
Het mooie van het meegaan in de “Flow” is dat je heel erg in het hier en nu mag zijn en voelen. De worsteling maar ook de mooie momenten uit haar leven , worden vertaald op haar doeken waarbij kleur bijna altijd haar uitgangspunt is.

Gevoel
De persoonlijke vertaling brengt zij op diverse manieren tot uiting in haar studio met op de achtergrond haar favoriete muziek, zo voelt zij vanuit haar hart op het ritme van de klanken waar haar krachtige penseelstreken als vanzelf moeten komen. Tijdens deze uurtjes van intens schilderen komen haar culturele uitspattingen, haar favoriete muziek en gevoel als vanzelf bij elkaar.

Sociale contacten
Naast het schilderen heeft zij ook een grote behoefte aan sociale contacten, dat zich uit in wijntjes drinken met vrienden/familie en culturele uitstapjes maken maar vooral socializen dat vooral bestaat uit onverwachte momenten, bezoekjes waar zij intens van kan genieten. Zij kan heel erg ondergedompeld worden door fijne momenten van gezelschap om haar heen maar ook van complete stilte of een wandeling. Hierdoor komt zij weer in haar kracht om zo weer als vanzelf mooie dingen te maken….

    Contact

    Hebt u vragen? Vul dit contactformulier in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.