Schildervakanties/ -weekenden

Creatief ontspannen op een prachtige lokatie

Onder leiding van Inge ga je schilderen in opdracht en specifieke thema’s, om zo jouw artistieke kant naar boven te halen.
Dit is niet alleen een manier om je creativiteit te uiten, maar ook om mentale ontspanning te bevorderen.
Deze schildervakanties/ -weekenden zijn inclusief verblijf, alle benodigde materialen en eten/drinken, dat maakt de planning gemakkelijk en zorgeloos voor de deelnemers. De reis- en evt, transferkosten zijn voor eigen rekening. De totaalprijs is afhankelijk van de duur, de lokatie en het kamertype waar wij gaan verblijven.

Inge is bereid om samen te werken met deelnemers om reisplannen te maken die passen bij hun behoeften. Dit biedt veel flexibiliteit en maatwerk. Heb je zelf een leuke plek of idee, laat het mij dan weten.
Ik bied ook de mogelijkheid om mij in te huren als gastdocent voor schilderervaringen op specifieke locaties of evenementen. Dit kan een geweldige manier zijn om specifieke artistieke doelen te bereiken.

Dit aanbod combineert creativiteit, ontspanning en gemeenschap in één enkele ervaring. Voor degenen die hun artistieke vaardigheden willen aanscherpen en genieten van een welverdiende vakantie te midden van prachtige omgevingen, is dit een geweldige kans om in de gaten te houden op deze website.

Momenteel staan er geen reisjes/ weekenden gepland maar hou de website in de gaten.
U kunt mij ook altijd bellen +31 654 753 800 of mailen. (info@atelieringes.nl)

 

Aanmelden
Schildervakanties/ -weekenden
Aanmelden niet meer mogelijk schrijf u hieronder in om op de wachtlijst te komen.

    Contact

    Hebt u vragen? Vul dit contactformulier in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.