Cursussen

Inge besloot haar passie te delen door les te gaan geven en workshops te organiseren. Ze is al meer dan 30 jaar actief als docent en heeft in die tijd al veel mensen geholpen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zij is bekend om haar geduldige en tevens haar enthousiaste aanpak maar ook haar vermogen om haar leerlingen te inspireren, motiveren om zo zijn of haar sterkste punt naar boven te halen.

Zij geeft les in diverse technieken zoals Acrylverf, aquarel maar ook mixed media! Inge start altijd met tekenen want “Tekenen is de basis van alle vaardigheden.” Tekenen doe je met je hersenen door middel van je ogen leer je kijken om dat, wat je ziet en registreert, zo te kunnen vertalen op jouw nog lege tekenblad. Het uitgangspunt is altijd compositie, lijnenspel en diepte dmv schaduw.

De lessen zijn geheel individueel en gevarieerd maar vooral uitdagend. De leerlingen krijgen de tijd om in hun eigen tempo te kunnen groeien om zo het vermogen te ontwikkelen om zo creatief mogelijk te worden. De lessen zijn vooral gericht op jouw talent en zij zal er alles aan doen om dit zoveel mogelijk naar boven te halen. Daarbij speelt verbinding een grote rol samen met veel gezelligheid en ontspanning tijdens haar schilder- /tekenlessen!

Algemene informatie

  • Het cursusgeld bedraagt 490,50 euro/cursusjaar vanaf week 37
  • Dit is excl. materialen en verf
  • Kies bij aanmelden uw gewenste cursusdag en -tijd
  • Maximaal aantal deelnemers is 14
  • De lokatie is Kunstkwartier, lokaal 301, Kromme Steenweg 16 Helmond
  • Wilt u tijdens het lopende cursusjaar ‘instappen’ neem dan graag tel. contact met mij op 0653 258 741 of stuur een e-mail
Aanmelden

    Contact

    Hebt u vragen? Vul dit contactformulier in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.