Start nieuw cursusseizoen

23 oktober 2023

Een inspirerende start van het nieuwe cursusseizoen tekenen en schilderen! Inge Smits biedt duidelijk een geweldige kans voor aspirant-kunstenaars en creatievelingen om hun vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten van haar cursussen:

1. Diverse Technieken:
De focus op verschillende schildertechnieken, zoals acrylverf, aquarel en mixed media, biedt deelnemers de mogelijkheid om hun creativiteit te verkennen en te groeien in meerdere disciplines.

2. Tekenen als Basis:
Het belang van tekenen als basisvaardigheid wordt benadrukt. Dit is een cruciaal startpunt voor elke kunstenaar, omdat tekenen helpt bij het ontwikkelen van observatie- en vertaalvaardigheden.

3. Compositie en Diepte:
Het begrip compositie, lijnenspel en het creëren van diepte door middel van schaduw krijgen de aandacht die ze verdienen. Deze principes vormen de ruggengraat van kunstwerken en worden vaak onderschat.

4. Individuele Aandacht:
Het aanbieden van individuele lessen betekent dat elke cursist zijn of haar eigen artistieke reis kan maken en de specifieke begeleiding krijgt die nodig is.

5. Uitdaging en Groei:
Inge’s nadruk op uitdagende lessen moedigt cursisten aan om buiten hun comfortzone te treden en te groeien als kunstenaar. Creativiteit bloeit vaak wanneer je de grenzen van je kunnen opzoekt.

6. Benadrukken van Talent:
Het feit dat de lessen gericht zijn op de individuele talenten van cursisten toont de toewijding van Inge om het beste in iedereen naar boven te halen. Ze gelooft in de unieke mogelijkheden van elke student.

Kortom, Inge Smits’ cursussen bieden een holistische en individuele benadering van kunstonderwijs, waarbij technische vaardigheden, creativiteit en persoonlijke groei centraal staan. Haar benadering van lesgeven belooft een inspirerende en lonende ervaring voor degenen die op zoek zijn naar artistieke ontwikkeling en zelfexpressie.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, bieden deze cursussen een geweldige kans om hun passie te verkennen en te gedijen in een stimulerende omgeving. Aarzel niet om je online aan te melden en de reis naar creativiteit en artistieke groei te beginnen!

    Contact

    Hebt u vragen? Vul dit contactformulier in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.